{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

11.08.2021 10:18:55

United Grupa u partnerstvu s Nokijom nadograđuje središnje sustave mobilne mreže kako bi ponudila nenadmašno korisničko iskustvo

United Grupa objavila je danas da u partnerstvu s Nokijom nadograđuje svoje središnje sustave mobilne mreže (cloud native core mobile network), poboljšavajući kvalitetu, kapacitet i sigurnost, a kako bi se podržalo uvođenje nove generacije digitalnih usluga u jugoistočnoj Europi, uključujući i nove, poboljšane 5G usluge za privatne i poslovne korisnike.

Među ostalim središnjim mrežnim proizvodima, Nokia nudi softver za upravljanje kritičnim mrežnim funkcijama, pružajući prednosti poput golemog povećanja brzine za vrhunsko korisničko iskustvo, osiguravajući istodobno sigurnost korisničkih podataka.

U sklopu United Grupe, u Hrvatskoj posluje telekom operater Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV kao i portal dnevnik.hr.

Nokijine nadogradnje omogućit će i mobilnim operatorima United Grupe – Vivacomu u Bugarskoj i Telemachu u Hrvatskoj i Sloveniji – da ostvare visoku razinu povezivosti za rastući broj uređaja koji zahtijevaju internetsku vezu, kao i ultrapouzdanu mrežnu povezanost za podršku aplikacijama i uslugama presudnima za digitalnu transformaciju moderne industrije. 

„Implementacijom najnovije tehnologije središnjih sustava mobilne mreže Telemach Hrvatska osigurat će pretpostavke za uvođenje najmodernijih usluga 5G mreže. Nadogradnja središnjih sustava mobilne mreže, uz planiranu modernizaciju pokretne radijske mreže, osigurat će znatno poboljšanje performansi mobilne mreže, kako na postojećim tehnologijama tako i za 5G. Uz nedavno predstavljenu najbržu 10 giga fiksnu optičku mrežu te uz skoru masovniju implementaciju 5G tehnologije, naši korisnici moći će iskusiti pravo gigabitno konvergentno okruženje. Ovaj investicijski zamah ujedno je i jamstvo našim postojećim i budućim korisnicima da, uz najbolje proizvode, od nas mogu očekivati i vrhunsko iskustvo na naprednim digitalnim tehnologijama“, istaknuo je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska. 

Nadogradnje središnje mobilne mreže dio su petogodišnjeg plana ulaganja više od 900 milijuna eura koje United Grupa, vodeći pružatelj telekomunikacija i medija u regiji, provodi kako bi modernizirala svoje mobilne i fiksne mreže s ciljem pružanja vrhunske povezivosti i naprednih proizvoda i usluga za milijune novih i postojećih korisnika.

United Grupa očekuje da će razvoj usluga poput mobilnog povezivanja na gigabitnim brzinama, usluga temeljenih na niskom odzivu mreže, unapređenja ponude podatkovnih paketa te pristupa fiksnoj bežičnoj mreži biti ključni pokretači digitalizacije i konkurentnosti sljedećih godina na tržištima na kojima pruža usluge.

Poboljšanja će također osigurati da operatori United Grupe bez većih teškoća ispune sve sigurnosne zahtjeve mreže u zemljama u kojima djeluju.
Sporazum proširuje suradnju Nokije i United Grupe, nakon što je nizozemska tvrtka ranije ove godine odabrala Nokiju kao podršku u uvođenju optičke mreže nove generacije u jugoistočnoj Europi, koja će biti najnaprednija u regiji.

Potpredsjednik United Grupe za tehnologiju Željko Batistić istaknuo je: „Porast povezanih uređaja i svi zahtjevi koje danas imaju mobilni korisnici zahtijevaju moćnu bežičnu mrežu koja može brzo, sigurno i sa zanemarivim kašnjenjem prenositi velike količine podataka. Uz Nokijinu podršku gradimo najbolju mobilnu mrežu jugoistočne Europe, usmjerenu na kvalitetu, performanse i inovacije proizvoda. Ulaganja koja ostvarujemo – i u mobilnu i u fiksnu mrežu – jamčit će da korisnici United Grupe uvijek imaju pristup najboljem što naša industrija može ponuditi.”

Mikko Lavanti, potpredsjednik i direktor Nokije za središnju i istočnu Europu te središnju Aziju, rekao je: „Nokia je zadovoljna što dodatno podržava snažnu poziciju United Grupe na tržištu u jugoistočnoj Europi. Nokijin vodeći portfelj središnjih sustava mobilnih i fiksnih mreža na tržištu nastavlja dokazivati svoju širinu, pouzdanost i inovativnost korištenjem istinskih mogućnosti u oblaku te centraliziranom ili distribuiranom implementacijom. Radujemo se što ćemo United Grupi i njezinim korisnicima pružiti vrhunske mrežne performanse na najvišoj razini.”

Implementacije središnjih sustava mobilne mreže počet će se uvoditi za 3G, 4G i 5G mreže u oblaku United Grupe od trećeg tromjesečja ove godine.
 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb