{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

Start paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.packageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Osiguranje zaslona

{{cartItem.screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne nam je potrebna zbog identifikacje prilikom kupovine uređaja.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}
Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Adresa korištenja


Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: 400,00 kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 kn

{{model.items.count}}
Menadžment tim
Menadžment tim
O nama

Menadžment tim

Viktor Pavlinić

Viktor Pavlinić

Predsjednik Uprave

Viktor Pavlinić pridružio se Telemachu Hrvatska 2008. godine kao voditelj kontrolinga, a imenovan je financijskim direktorom i članom uprave 2011. godine. Funkciju predsjednika Uprave obnaša od 2016. godine. S više od 20 godina iskustva u telekomunikacijskoj industriji, Pavlinić je odgovoran za nadgledanje svih operacija i poslovnih aktivnosti organizacije te za osiguravanje strateškog, financijskog i operativnog vodstva tvrtke. 

Mislav Galler

Mislav Galler

Glavni komercijalni direktor

Mislav Galler pridružio se Telemachu Hrvatska u listopadu 2020. godine kao glavni direktor za prodaju te je odgovoran za razvoj i provedbu učinkovite komercijalne strategije usmjerene na podržavanje svih interakcija s bazom kupaca te osiguravanje najboljeg korisničkog iskustva na svim prodajnim kanalima. Galler je zadužen za vođenje svih operacija Odjela prodaje, B2C, B2B, Odjela komercijalne podrške i Odjela za korisničko iskustvo. 


 

Jasmina Gregurek

Jasmina Gregurek

Članica Uprave i glavna direktorica za financije

Jasmina Gregurek se pridružila Telemach Hrvatska timu 2016. godine na poziciji financijske direktorice i članice uprave. Odgovorna je za nadzor svih financijskih kategorija te upravljanje financijskim rizicima, povećanje učinkovitosti operative i procesa kako bi osigurala točne i pravovremene financijske informacije, efikasnost poslovanja i kontrolu troškova. Također je odgovorna za strateški dio kroz koji sudjeluje u planiranju i donošenju poslovnih odluka te ima pokretačku ulogu kroz koju inicira promjene u cijelom sustavu kako bi se unaprijedili procesi, obrada podataka i općenito učinkovitost. Gregurek je punopravni član globalnog tijela za ovlaštene računovođe, ACCA. 

Emil Bulić

Emil Bulić

v.d. Financijski direktor

Emil Bulić pridružio se menadžerskom timu u siječnju 2020.g. na mjesto glavnog direktora za financije. Pored odgovornosti za financije i nabavni proces, posvećen je unaprjeđenju procesa financijske podrške korisnicima i integraciji kompanije u sustav United Grupe. Bulić je tijekom profesionalne karijere na vodećim pozicijama u različitim industrijama stekao bogato iskustvo u području financija, porezne optimizacije, poboljšanja produktivnosti i troškovne efikasnosti te unaprjeđenju i razvoju izvještajnog sustava. 

Nenad Šlibar

Nenad Šlibar

Glavni direktor za tehniku

Nenad Šlibar pridružio se Telemachu Hrvatska u veljači 2018. godine kao voditelj mrežnih operacija. U travnju 2018. postao je član Menadžment tima, preuzimajući punu odgovornost za razvoj i poslovanje mreže i IT-a te pripremajući organizaciju za odvajanje od Tele2 Švedske. U studenom 2019. Šlibar je unaprijeđen na poziciju glavnog direktora za tehniku i odgovoran je za razvoj fiksne i mobilne mreže kako bi se postigla najviša kvaliteta za korisnike. Šlibar radi u telekom industriji od 1992. godine, te je stekao bogato radno iskustvo na rukovodećim pozicijama u raznim renomiranim kompanijama. 

Katarina Fulir

Katarina Fulir

Direktorica pravnih i regulatornih poslova i sigurnosti

Katarina Fulir se pridružila Telemach Hrvatska timu 2014. godine na poziciji direktorice pravnih i regulatornih poslova. Odgovorna je za pružanje pravne podrške u svim temama relevantnim za kompaniju, strateško savjetovanje i upravljanje pravnim rizicima kao i za implementaciju regulatornog okvira na nacionalnoj i EU razini te komunikaciju s nadležnim tijelima. Fulir je na King's College-u u Londonu završila magisterij iz prava tržišnog natjecanja Europske Unije i poslijediplomski studij iz ekonomije za pravo tržišnog natjecanja.  

Željka Košanski

Željka Košanski

Direktorica ljudskih resursa

Željka Košanski je od 2011. godine kada se pridružila kompaniji do danas zadužena za kreiranje i implementaciju strategije upravljanja ljudskim potencijalima koja podržava poslovnu strategiju i rast poslovanja kroz izgradnju tima vođenog uspjehom i rezultatima. Uz osiguravanje podrške vezane uz personalnu administraciju, obračun plaća i opće poslove, zajedno sa svojim timom fokusirana je na pribavljanje, razvoj i zadržavanje talenata kao i na elemente koji utječu na angažiranost zaposlenika. 

telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb