{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

12.05.2021 09:08:33

Donacija drona Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Stružec za nadolazeću protupožarnu sezonu

DVD Stružec jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska donirati dron i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji


Dobrovoljno vatrogasno društvo Stružec u nadolazeću protupožarnu sezonu ulazi uz dodatak moderne tehnologije. Naime, Telemach Hrvatska jučer im je službeno uručio donaciju drona i mobilnog uređaja za upravljanje dronom.

DVD Stružec jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska, nakon javnog natječaja, donirati bespilotnu letjelicu i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji. Ta je telekomunikacijska kompanija napravila dodatan iskorak u svojem dugogodišnjem društveno odgovornom projektu te, umjesto dosadašnjih pet, ove godine donira dvostruko više bespilotnih letjelica. Time je, od početka provedbe projekta 2017. godine, donacijom ukupno 25 dronova pomogla u zaštiti čak četvrtine područja Hrvatske.

„Donacijom drona i mobilnog telefona DVD-u Stružec želimo se simbolično zahvaliti na njihovom predanom radu u očuvanju sigurnosti građana, njihove imovine ali i prirodnih ljepota. Upravo su razorni potresi koji su pogodili Sisačko-moslavačku županiju krajem 2020. godine pokazali kako dronovi mogu pomoći u nadzoru oštećenih dimnjaka i krovova, te visokih objekata iz zraka ali i da u takvim nepogodama pomažu i u očuvanju sigurnosti samih vatrogasaca. Vjerujemo kako će ovaj dron DVD-u itekako koristiti u svim budućim intervencijama“, rekla je Marijana Grubešić, koordinatorica društveno odgovornog poslovanja u Telemachu Hrvatska.

Korištenje dronova uvelike pomaže u svim segmentima vatrogasnih aktivnosti, olakšava vatrogascima rad i omogućuje im veću fleksibilnost, ali i sigurnost na intervencijama.

„Vatrogasci su naši sugrađani koji su nam u svakom trenutku na raspolaganju za hitne intervencije, od požara, poplava, potresa, prometnih nezgoda do svih drugih nepogoda u kojima se možemo naći. Upotreba moderne tehnologije kao što su dronovi značajno pomaže vatrogascima u hitnim intervencijama te sprječavanju životnih prijetnji građanima. Iznimno smo ponosni što će DVD Stružec od sada na raspolaganju imati pomoć iz zraka i zahvaljujemo se ovim putem Telemachu Hrvatska na ovoj vrijednoj donaciji“, izjavio je Roman Rosavec, zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije.

Uoči preuzimanja donacije, vatrogasci DVD-a Stružec imali su općenitu virtualnu, a potom i terensku edukaciju u Strušcu kako bi učinkovitije upravljali dronom kada im zatreba, u organizaciji Telemacha Hrvatska i u suradnji s partnerom ''Geomatikom Smolčak''.

„Nedavni potresi koji su pogodili našu županiju još jednom su pokazali važnost brze reakcije ali i predanosti naših vatrogasaca. Uz izniman kadar kojeg imamo u našem DVD-u važna je i tehnička opremljenost kako bismo uvijek bili na razini zadatka. Tehnologija nam itekako pomaže u našem radu i sretni smo što ćemo od sada na intervencijama imati pomoć drona te se zahvaljujemo Telemachu Hrvatska na donaciji„ rekao je Mario Čehulić, tajnik DVD-a Stružec.  

telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb