{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

28.04.2021 10:04:33

Donacija drona Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Bedekovčina za nadolazeću protupožarnu sezonu

DVD Bedekovčina jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska donirati dron i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bedekovčina u nadolazeću protupožarnu sezonu ulazi uz dodatak moderne tehnologije. Naime, Telemach Hrvatska jučer im je službeno uručio donaciju drona i mobilnog uređaja za upravljanje dronom.
 
DVD Bedekovčina jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska, nakon javnog natječaja, donirati bespilotnu letjelicu i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji. Ta je telekomunikacijska kompanija napravila dodatan iskorak u svojem dugogodišnjem društveno odgovornom projektu te, umjesto dosadašnjih pet, ove godine donira dvostruko više bespilotnih letjelica. Time je, od početka provedbe projekta 2017. godine, donacijom ukupno 25 dronova pomogla u zaštiti čak četvrtine područja Hrvatske.

„Mi u Telemachu Hrvatska vrlo ozbiljno shvaćamo našu ulogu i utjecaj u zajednici u kojoj djelujemo i cilj nam je kroz naše poslovanje i poslovne odluke ostaviti pozitivan trag u zajednici. Donacijom dronova kroz projekt DRONAcija želimo se simbolično zahvaliti vatrogascima koji svakodnevnu brinu o našoj sigurnosti i očuvanju naših šuma i prirodnih ljepota. Sigurni smo da će donirani dron i mobilni uređaj višestruko pomoći DVD-u Bedekovčina u svim budućim intervencijama“, rekla je Marijana Grubešić, koordinatorica društveno odgovornog poslovanja u Telemachu Hrvatska.

Korištenje dronova uvelike pomaže u svim segmentima vatrogasnih aktivnosti, olakšava vatrogascima rad i omogućuje im veću fleksibilnost, ali i sigurnost na intervencijama. 
„Svjedoci smo što požari znače u otvorenom i zatvorenom prostoru i kolika je odgovornost na našim vatrogascima. Općina je svjesna važnosti ulaganja u vatrogastvo te sukladno tome izdvajamo i značajna sredstva. Od 2013. do 2020. godine u razvoj vatrogastva uložili smo nešto više od 4 milijuna i 100 tisuća kuna, a ove godine osigurano je 738.000 kuna na što sam kao načelnik izuzetno ponosan. Uz izniman kadar izrazito je važna i tehnička opremljenost naših vatrogasaca, a donirani dron i mobilni uređaj uvelike će pomoći DVD-u Bedekovčina u njihovom svakodnevnom poslu. Zahvaljujem se i u ime svih građana Općine Bedekovčina, Telemachu Hrvatska na ovoj vrijednoj donaciji“, izjavio je Darko Ban, načelnik Općine Bedekovčina.

Uoči preuzimanja donacije, vatrogasci DVD-a Bedekovčina imali su općenitu virtualnu, a potom i terensku edukaciju u Jastrebarskom kako bi učinkovitije upravljali dronom kada im zatreba, u organizaciji Telemacha Hrvatska i u suradnji s partnerom ''Geomatikom Smolčak''.

„U našem radu, koji uključuje zaštitu ljudi, prirode i imovine, nužno je da smo uvijek pripravni i predani. Primljeni dron i mobilni uređaj zaista će nam puno pomoći kako bismo bili još brži i funkcionalniji u našem poslu, i radujemo se upotrijebiti ga već u prvoj idućoj intervenciji. Zahvaljujemo se Telemachu Hrvatska na ovoj donaciji“, rekao je Željko Odak, predsjednik DVD-a Bedekovčina. 
 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb