{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Kontakt email

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

08.03.2021 12:49:00

Telemach Hrvatska obilježio Međunarodni dan žena donacijom udruzi za promicanje i zaštitu prava žena i djece HERA

Donacijom 10 tisuća kuna udruzi HERA Telemach Hrvatska upozorava na važnost zauzimanja za ravnopravnost žena te sustavne borbe protiv nasilja u obitelji

Telemach Hrvatska u povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena donirao je 10 tisuća kuna udruzi za promicanje prava žena i djece HERA iz Križevaca. Ovom prigodnom donacijom Telemach Hrvatska pomoći će udruzi u njezinim aktivnostima na području zaštite i zauzimanja za prava žena i djece, borbe protiv nasilja u obitelji, pružanja psihološke i psihosocijalne pomoći žrtvama nasilja te razvoja i poticanja kreativnosti žena i njihova osnaživanja za aktivno uključivanje u društveni život zajednice.
Obilježavajući Međunarodni dan žena na ovaj simboličan način, Telemach Hrvatska želi upozoriti na važnost provođenja sustavnih aktivnosti na području zauzimanja za rodnu ravnopravnost, koja je ključna za napredak gospodarstava i zajednica, ali i na promociji ravnopravnog položaja žena i muškaraca na svim razinama.

Telemach Hrvatska ovom donacijom simbolično zahvaljuje udruzi na njezinim dugogodišnjim aktivnostima, ali i pruža potporu za daljnji rad s ciljem stvaranja sustava društva jednakih prava i mogućnosti za sve građane, bez diskriminacije i nasilja.

„Ovom donacijom želimo izraziti zahvalu udruzi HERA na iznimnim naporima koje u svojem radu ulaže u zauzimanju za ravnopravnost žena. Mi u Telemachu Hrvatska snažno promičemo jednake mogućnosti za sve i provodimo niz dugoročnih mjera kojima potičemo rodnu ravnopravnost na radnom mjestu. Proteklih smo godina Međunarodni dan žena obilježavali darujući svim zaposlenicama cvijeće ili bombonijeru. Ove smo godine ipak odlučili napraviti korak više i donijeli poslovnu odluku kako ćemo Dan žena obilježiti uručenjem donacije onima koji čine korak više za cijelu zajednicu. Vjerujemo da će ova donacija biti dodatan vjetar u leđa udruzi u njezinu daljnjem radu“, rekla je Željka Košanski, direktorica sektora za ljudske potencijale u Telemachu Hrvatska. 
Koronakriza protekle je godine, među ostalim, dodatno istaknula ulogu, ali i loš položaj žena u društvu. Prema podacima Europskog parlamenta, mnoge su žene u Europi teško pogođene jer su na nesigurnim radnim mjestima koja su nestala ili su se promijenila zbog krize. Zbog aktualnih mjera psihološka dobrobit i fizička sigurnost posebno su ugrožene upravo kod marginaliziranih i ranjivih skupina. Uz koronavirus, dodatno povećanje straha te ugrozu za dobrobit i sigurnost sigurno pojačavaju i gotovo svakodnevni potresi.

U povodu ove donacije, predsjednica udruge HERA Marina Švagelj Jažić je istaknula: „Zahvaljujemo Telemachu Hrvatska na inicijativi za donaciju i ulaganju u područje rada sa ženama žrtvama nasilja, kao posebno osjetljivom skupinom, osobito u okolnostima u kojima trenutačno radimo, a koje su obilježene pandemijom koronavirusa. Posebno smo zahvalne što je Telemach Hrvatska uz mnoge organizacije prepoznao upravo rad udruge HERA, što nam može biti dodatna motivacija u poboljšanju razvoja i djelovanja kako same udruge tako i razvoja usluga usmjerenih na podršku i pomoć ženama i djeci žrtvama nasilja u obitelji. Potres u prosincu znatno je oštetio i zgradu u kojoj HERA djeluje te zbog toga nismo u mogućnosti primati korisnice na izravno savjetovanje, pa će sredstva biti usmjerena na uspostavu i sanaciju prostora, kako bismo mogle pružati izravnu podršku, ali isto tako i na pružanje pomoći i podrške putem SOS telefona, uspostavu provedbe ostalih aktivnosti udruge te podmirivanje osnovnih potreba korisnica, što će doprinijeti razvoju djelovanja udruge, a sve s ciljem pružanja što kvalitetnije usluge“.

Društveno odgovorno poslovanje i briga o zajednici u kojoj posluje duboko su utkani u poslovanje i korporativne vrijednosti Telemacha Hrvatska. Ovom donacijom kompanija je još jednom pokazala brigu o zajednici i važnost pomaganja onima koji čine korak više za cijelo društvo. 
 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb