{{(line.packageMonthlyFeeAllowance > 0 && fn.isLineAllowance(line)) ? line.packageMonthlyFeeAllowance.format() : line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj prva 3 mjeseca

kn/mj nakon 3 mjeseca

Ugovorna obaveza: 24 mj

Mjesečni trošak prva 3 mjeseca: {{model.grandTotalAllowanceMonthlyFee.format()}} kn/mj

Mjesečni trošak{{model.grandTotalMonthlyFee != model.grandTotalAllowanceMonthlyFee ? " nakon 3 mjeseca" : ""}}: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Nisi dobio kod? Pošalji ga ponovo.

odaberi razdoblje za prijenos broja

Svi osobni podaci moraju odgovarati podacima s osobne iskaznice.

Naziv mjesta stanovanja i adresa trebaju biti kao na važećoj osobnoj iskaznici.

Navedene podatke ćemo koristiti za pripremu ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u druge svrhe. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Osobni podaci

Adresa za dostavu

SIM kartica će biti dostavljena na sljedeću adresu.

Dostava će biti izvršena na adresu s važeće osobne iskaznice.

Kontakt email

Pročitao/la sam Izjavu o zaštiti osobnih podataka Telemach Hrvatska d.o.o.
Potvrđujem da su svi podaci, uključujući OIB, navedeni na Zahtjevu valjani i istiniti.
Nakon prijenosa broja u Telemach mrežu podaci korisnika: ime, prezime, adresa stanovanja i OIB smatrat će se registriranim.

03.02.2022 13:06:52

Telemach donacijom od gotovo 415 tisuća kuna pomogao u postavljanju nove balon dvorane u Petrinji

Nova sportska dvorana gradu će dati prostor neophodan za bavljenje sportom, ali i održavanje brojnih sportskih, kulturnih i društvenih manifestacija

Najnovijom donacijom u iznosu od gotovo 415 tisuća kuna, Telemach i u 2022. nastavlja s ulaganjima u projekte usmjerene na obnovu Petrinje. Navedena donacija usmjerena je u izgradnju balon dvorane ukupne vrijednosti nešto veće od milijun i 200 tisuća kuna, koja će djeci i mladima omogućiti bavljenje sportom, što je neophodno za njihov pravilan razvoj, ali i razbibrigu i druženje s vršnjacima.

Projekt je obuhvatio nekoliko etapa – od izgradnje temelja za učvršćivanje balon dvorane, implementacije sustava odvodnje oborinskih voda, nabave i postavljanja balon dvorane do postavljanja ventilacijske jedinice sa sustavom grijanja te pomoćnog agregatom u slučaju nestanka energenata. Dio projekta financiran je kroz donacije fizičkih i privatnih osoba u sklopu akcije „Zajedno za rukomet“ koju je pokrenuo RK Petrinja, a novi prostor dvorane bit će u funkciji tijekom cijele godine. Teren je polivalentnog sportskog karaktera, namijenjen za više sportova, poput rukometa i futsala, ali i za razne manifestacije kulturnog i društvenog karaktera. U periodu od lipnja do rujna teren će biti otvoren, dok će se u periodu od rujna do lipnja koristiti za zatvorene treninge i utakmice djece i mladih.

„Nova balon dvorana od iznimnog je značaja za grad Petrinju i sve njezine stanovnike jer nismo imali adekvatan prostor za odražavanje događanja. Dvorana će posebno razveseliti naše najmlađe jer napokon dobivaju prostor za sportske aktivnosti. Mnogi od njih su i dalje sa svojim obiteljima smješteni u kontejnerskim naseljima pa će im ovaj prostor dobro doći za sportske aktivnosti, druženje i igru. Ovim putem zahvaljujem Telemachu koji je još jednom pokazao veliko srce i sluh za potrebe nas Petrinjaca te RK Petrinja koji je pokrenuo donatorsku akciju ‚Zajedno za rukomet?“, izjavila je gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes.

Nakon donacija DV Petrinjčici i dva drona Javnoj vatrogasnoj postrojbi Petrinja, financiranjem projekta izgradnje nove sportske dvorane Telemach se pobrinuo da i 2022. godina bude u znaku unaprjeđenja kvalitete života svih građana Petrinje.

„Drago nam je što smo ponovno imali priliku sudjelovati u obnovi Petrinje te njezinim građanima, a osobito najmlađim Petrinjcima, vratiti barem dio sadržaja koji su nekad imali, a koji im je nužno potreban. Svjesni smo da je opravak grada dugotrajan proces, no upravo zahvaljujući zajedničkom doprinosu uspjeli smo stvoriti adekvatne uvjeta za djecu i mlade te, zajedno s RK Petrinja, omogućiti im prostor za rekreaciju i stvaranje sretnih uspomena“, izjavio je član Uprave Telemacha i glavni komercijalni direktor Mislav Galler te dodao kako će Telemach nastaviti pomagati gradu Petrinji osluškujući njegove potrebe.

Događanju se pridružio i izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat. „Novouređena sportska dvorana značajno će pridonijeti kvaliteti života svih građana Petrinje, osobito djeci i mladima kojima je redovita fizička aktivnost nužno potrebna za zdravi rast i razvoj. Osobito me veseli što će ovaj projekt, zahvaljujuću RK Petrinja, dodatno doprinijeti popularizaciji rukometa te mladim sportašima omogućiti kvalitetno provođenje slobodnog vremena, ugodan prostor za treninge i druženja te priliku postizanje brojnih sportskih uspjeha“, naglasio je rukometni izbornik.