{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{(line.packageMonthlyFeeAllowance > 0 && fn.isLineAllowance(line)) ? line.packageMonthlyFeeAllowance.format() : line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj prva 3 mjeseca

{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj nakon 3 mjeseca

Ugovorna obaveza: 24 mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak prva 3 mjeseca: {{model.grandTotalAllowanceMonthlyFee.format()}} kn/mj

Mjesečni trošak{{model.grandTotalMonthlyFee != model.grandTotalAllowanceMonthlyFee ? " nakon 3 mjeseca" : ""}}: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Natrag
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

Nisi dobio kod? Pošalji ga ponovo.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

{{model.error}}

Natrag
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Natrag

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja

odaberi razdoblje za prijenos broja


Natrag
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

Svi osobni podaci moraju odgovarati podacima s osobne iskaznice.

Naziv mjesta stanovanja i adresa trebaju biti kao na važećoj osobnoj iskaznici.

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti za pripremu ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u druge svrhe. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Natrag

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Osobni podaci

Adresa dostave

Adresa za dostavu

SIM kartica će biti dostavljena na sljedeću adresu.

Dostava će biti izvršena na adresu s važeće osobne iskaznice.


Kontakt broj mobitela

Kontakt email

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.Pročitao/la sam Izjavu o zaštiti osobnih podataka Telemach Hrvatska d.o.o.
Potvrđujem da su svi podaci, uključujući OIB, navedeni na Zahtjevu valjani i istiniti.
Nakon prijenosa broja u Telemach mrežu podaci korisnika: ime, prezime, adresa stanovanja i OIB smatrat će se registriranim.

{{error}}

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Natrag
Upit za ponudu

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti za pripremu ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u druge svrhe. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

03.02.2022 13:06:52

Telemach donacijom od gotovo 415 tisuća kuna pomogao u postavljanju nove balon dvorane u Petrinji

Nova sportska dvorana gradu će dati prostor neophodan za bavljenje sportom, ali i održavanje brojnih sportskih, kulturnih i društvenih manifestacija

Najnovijom donacijom u iznosu od gotovo 415 tisuća kuna, Telemach i u 2022. nastavlja s ulaganjima u projekte usmjerene na obnovu Petrinje. Navedena donacija usmjerena je u izgradnju balon dvorane ukupne vrijednosti nešto veće od milijun i 200 tisuća kuna, koja će djeci i mladima omogućiti bavljenje sportom, što je neophodno za njihov pravilan razvoj, ali i razbibrigu i druženje s vršnjacima. 

Projekt je obuhvatio nekoliko etapa – od izgradnje temelja za učvršćivanje balon dvorane, implementacije sustava odvodnje oborinskih voda, nabave i postavljanja balon dvorane do postavljanja ventilacijske jedinice sa sustavom grijanja te pomoćnog agregatom u slučaju nestanka energenata. Dio projekta financiran je kroz donacije fizičkih i privatnih osoba u sklopu akcije „Zajedno za rukomet“ koju je pokrenuo RK Petrinja, a novi prostor dvorane bit će u funkciji tijekom cijele godine. Teren je polivalentnog sportskog karaktera, namijenjen za više sportova, poput rukometa i futsala, ali i za razne manifestacije kulturnog i društvenog karaktera. U periodu od lipnja do rujna teren će biti otvoren, dok će se u periodu od rujna do lipnja koristiti za zatvorene treninge i utakmice djece i mladih.

„Nova balon dvorana od iznimnog je značaja za grad Petrinju i sve njezine stanovnike jer nismo imali adekvatan prostor za odražavanje događanja. Dvorana će posebno razveseliti naše najmlađe jer napokon dobivaju prostor za sportske aktivnosti. Mnogi od njih su i dalje sa svojim obiteljima smješteni u kontejnerskim naseljima pa će im ovaj prostor dobro doći za sportske aktivnosti, druženje i igru. Ovim putem zahvaljujem Telemachu koji je još jednom pokazao veliko srce i sluh za potrebe nas Petrinjaca te RK Petrinja koji je pokrenuo donatorsku akciju ‚Zajedno za rukomet?“, izjavila je gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes.

Nakon donacija DV Petrinjčici i dva drona Javnoj vatrogasnoj postrojbi Petrinja, financiranjem projekta izgradnje nove sportske dvorane Telemach se pobrinuo da i 2022. godina bude u znaku unaprjeđenja kvalitete života svih građana Petrinje. 

„Drago nam je što smo ponovno imali priliku sudjelovati u obnovi Petrinje te njezinim građanima, a osobito najmlađim Petrinjcima, vratiti barem dio sadržaja koji su nekad imali, a koji im je nužno potreban. Svjesni smo da je opravak grada dugotrajan proces, no upravo zahvaljujući zajedničkom doprinosu uspjeli smo stvoriti adekvatne uvjeta za djecu i mlade te, zajedno s RK Petrinja, omogućiti im prostor za rekreaciju i stvaranje sretnih uspomena“, izjavio je član Uprave Telemacha i glavni komercijalni direktor Mislav Galler te dodao kako će Telemach nastaviti pomagati gradu Petrinji osluškujući njegove potrebe.

Događanju se pridružio i izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat. „Novouređena sportska dvorana značajno će pridonijeti kvaliteti života svih građana Petrinje, osobito djeci i mladima kojima je redovita fizička aktivnost nužno potrebna za zdravi rast i razvoj. Osobito me veseli što će ovaj projekt, zahvaljujuću RK Petrinja, dodatno doprinijeti popularizaciji rukometa te mladim sportašima omogućiti kvalitetno provođenje slobodnog vremena, ugodan prostor za treninge i druženja te priliku postizanje brojnih sportskih uspjeha“, naglasio je rukometni izbornik.