{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

29.06.2021 15:03:38

Donacija bespilotnih letjelica dobrovoljnim vatrogasnim društvima Komiža i Korčula za dolazeću protupožarnu sezonu


DVD Komiža i DVD Korčula dvije su od četiri vatrogasne postrojbe na otocima kojima će Telemach Hrvatska donirati dron i mobilni telefon ususret ljetnoj sezoni 

Dobrovoljna vatrogasna društva Komiža i Korčula u ljetnu sezonu ulaze uz dodatak moderne tehnologije. Naime, Telemach Hrvatska danas im je donirao bespilotne letjelice i mobilne uređaje za njihovo upravljanje koji će pomoći u prevenciji i kontroli štete uzrokovane požarima. 
Ususret ljetnoj sezoni, kada su požari česta ugroza za okoliš, ali i za stanovnike na području Jadrana, Telemach Hrvatska odlučio je dodatno unaprijediti svoje društveno odgovorno ulaganje, strateški odabravši četiri vatrogasne postaje na otocima kako bi pripomogao očuvanju priobalja Hrvatske.
Geografski izdvojeni od kopna, otoci su osjetljivi ekosustavi te je ugroženost i potreba intenzivnije zaštite bioraznolikosti, kao i ljudskih života, presudna za dugovječnost njihova krajolika. Zahvaljujući dronovima, vatrogasnim postrojbama bit će omogućen pristup i manje dostupnim vrstama terena, što će utjecati i na brzinu djelovanja u otežanim uvjetima.

„Zaštita okoliša i ulaganje u zajednicu temelji su našeg društveno odgovornog poslovanja. Donacijom dronova vatrogasnim postrojbama u Hrvatskoj želimo simbolično zahvaliti vatrogascima koji se svakodnevnu brinu o našoj sigurnosti i očuvanju šuma i prirodnih ljepota. Vjerujemo da će bespilotne letjelica donirane DVD-ima Komiža i Korčula posve sigurno pomoći vatrogascima u svakodnevnom radu, a posebno u dolazećoj protupožarnoj sezoni, dodatno opterećenoj turističkim sektorom“, rekla je Marijana Grubešić, koordinatorica društveno odgovornog poslovanja u Telemachu Hrvatska. 
Od početka provedbe projekta DRONacija 2017. godine, donacijom ukupno 29 bespilotnih letjelica, Telemach Hrvatska pomogao je u zaštiti više od četvrtine područja Hrvatske. Upotreba dronova uvelike pomaže u svim segmentima vatrogasnih aktivnosti, olakšava vatrogascima rad i omogućuje im veću fleksibilnost, ali i sigurnost na intervencijama. 

„U povijesti DVD-a Komiža sudjelovali smo u gašenju nekoliko velikih požara, a svake godine bilježimo sve veći broj intervencija u smislu spašavanja i traganja za unesrećenim osobama, odnosno brojnih tehničkih intervencija, posebice u vrijeme turističke sezone. Iz dosadašnjeg iskustva pružanja pomoći i nadzora nad širokim kopnenim područjem i morskim akvatorijem u nadležnosti DVD-a Komiža, uključujući otoke Palagružu, Jabuku, Sv. Andriju (Svetac) i Biševo, možemo reći kako će nam dron biti iznimno koristan. Zahvaljujemo Telemachu Hrvatska što je prepoznao važnost rada vatrogasaca na otocima i na uručenju ove vrijedne donacije“, rekao je Milutin Mardešić, zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Komiža.

Nakon preuzimanja donacije, Telemach Hrvatska u suradnji s partnerom „Geomatikom Smolčak“ organizirao je općenitu virtualnu, a potom i terensku edukaciju za vatrogasce DVD-a Komiža i Korčula u malom mjestu Bisko, u okolici Splita. 

„Dosad smo imali priliku u suradnji s lokalnim partnerima koristiti se dronom prilikom otkrivanja požara, čuvanja rubnih dijelova požarišta, tijekom potraga za izgubljenim osobama, prilikom raznih osiguranja te zajedničkih vježbi s drugim vatrogasnim društvima. Uvjerili smo se koliko je vrijedna uloga suvremene tehnologije kako bi se brže reagiralo i spasilo živote. S obzirom na to da tijekom godine brojimo više od petsto izlazaka na teren, ova će nam donacija uvelike olakšati svakodnevni posao, zbog čega zahvaljujemo Telemachu Hrvatska što je prepoznao važnost našeg rada“, rekao je Žitomir Lozica, zapovjednik DVD-a Korčula.
Telemach Hrvatska jedna je od vodećih telekomunikacijskih kompanija u Hrvatskoj i dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Europi, u sklopu koje u Hrvatskoj posluju još i televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV te portal dnevnik.hr.
 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb