{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

21.05.2021 11:03:33

Donacija drona Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Gračac za nadolazeću protupožarnu sezonu

DVD Gračac jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska donirati dron i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gračac u nadolazeću protupožarnu sezonu ulazi uz dodatak moderne tehnologije. Naime, Telemach Hrvatska jučer im je službeno uručio donaciju drona i mobilnog uređaja za upravljanje dronom.
 
DVD Gračac jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska, nakon javnog natječaja, donirati bespilotnu letjelicu i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji. Ta je telekomunikacijska kompanija napravila dodatan iskorak u svojem dugogodišnjem društveno odgovornom projektu te, umjesto dosadašnjih pet, ove godine donira dvostruko više bespilotnih letjelica. Time je, od početka provedbe projekta 2017. godine, donacijom ukupno 25 dronova pomogla u zaštiti čak četvrtine područja Hrvatske.

„Zaštita okoliša i ulaganje u zajednicu jedni su od naših temeljnih stupova društveno odgovornog poslovanja. Donacijom dronova vatrogasnim postrojbama u Hrvatskoj, želimo se simbolično zahvaliti našim vatrogascima koji svakodnevnu brinu o našoj sigurnosti i očuvanju šuma i prirodnih ljepota. Vjerujemo kako će ovaj dron DVD-u Gračac sasvim sigurno pomoći u svakodnevnom radu, a posebno u nadolazećoj protupožarnoj sezoni“, rekla je Marijana Grubešić, koordinatorica društveno odgovornog poslovanja u Telemachu Hrvatska.

Korištenje dronova uvelike pomaže u svim segmentima vatrogasnih aktivnosti, olakšava vatrogascima rad i omogućuje im veću fleksibilnost, ali i sigurnost na intervencijama.
 
„Općina Gračac teritorijalno je najveća općina u Republici Hrvatskoj koja se prostire na gotovo 950 četvornih kilometara. Zbog veličine površine ali i izrazito zahtjevnog terena, naši vatrogasci imaju vrlo težak zadatak u obrani od požara i ostalih elementarnih nepogoda koje su nažalost sve učestalije. Tehnologija ima značajnu ulogu u vatrogastvu i može uvelike pomoći i olakšati im rad u svim vrstama intervencija i zato zahvaljujemo Telemachu Hrvatska što je prepoznao rad naših vatrogasaca i na uručenju ove vrijedne donacije. Zahvalu upućujem i u ime obnašatelja dužnosti općinskog načelnika, g. Roberta Juke, koji nam se nije mogao pridružiti zbog drugih obveza, kao i pohvalu našim vrijednim članovima DVD-a Gračac koji su osmislili i podnijeli prijavu na natječaj te svojim zalaganjem ishodovali ovu vrijednu donaciju“, rekla je Bojana Fumić, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Gračac.
Uoči preuzimanja donacije, vatrogasci DVD-a Gračac imali su općenitu virtualnu, a potom i terensku edukaciju u Gračacu kako bi učinkovitije upravljali dronom kada im zatreba, u organizaciji Telemacha Hrvatska i u suradnji s partnerom ''Geomatikom Smolčak''.
 
„Zbog izrazito nepristupačnog, neprohodnog i nenaseljenog terena općine Gračac na kojoj se nalazi goli i sjenoviti krš s vrlo malo površinskih tokova, ali i gusta šumovita površina na obroncima Velebita, dron nam je zaista nužna pomoć iz zraka. On će nam omogućiti nadgledanje teže dostupnog terena ali i brzinu u intervencijama te će zaista biti produžena ruka našim vatrogascima. Veselimo se novim radnim zadacima uz pomoć drona i zahvaljujemo se Telemachu Hrvatska na ovoj vrijednoj donaciji“, rekao je Zoran Muha, predsjednik DVD-a Gračac.

Telemach Hrvatska jedna je od vodećih telekomunikacijskih kompanija u Hrvatskoj i dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi, u sklopu koje u Hrvatskoj posluju još i televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV te portal dnevnik.hr.
 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb