{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

28.04.2021 10:33:26

Donacija drona Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Ivanec za nadolazeću protupožarnu sezonu

DVD Ivanec jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska donirati dron i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ivanec u nadolazeću protupožarnu sezonu ulazi uz dodatak moderne tehnologije. Naime, Telemach Hrvatska danas im je službeno uručio donaciju drona i mobilnog uređaja za upravljanje dronom.

DVD Ivanec jedna je od čak deset vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska, nakon javnog natječaja, donirati bespilotnu letjelicu i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji. Ta je telekomunikacijska kompanija napravila dodatan iskorak u svojem dugogodišnjem društveno odgovornom projektu te, umjesto dosadašnjih pet, ove godine donira dvostruko više bespilotnih letjelica. Time je, od početka provedbe projekta 2017. godine, donacijom ukupno 25 dronova pomogla u zaštiti čak četvrtine područja Hrvatske.

„Društveno odgovorno poslovanje te zaštita okoliša važan su dio našeg poslovanja. Unatoč izazovnoj godini koja je iza nas, odlučili smo dodatno investirati upravo u ovaj segment našeg poslovanja kako bismo dali maksimum za zajednicu u kojoj djelujemo. Donacijom dronova želimo se simbolično zahvaliti vatrogascima na njihovom predanom radu u zaštiti naših prirodnih ljepota, imovine ali i sigurnosti građana. Sigurna sam da ovaj dron odlazi u dobre ruke i da će DVD-u Ivanec pomoći u daljnjem radu “, rekla je Marijana Grubešić, koordinatorica društveno odgovornog poslovanja u Telemachu Hrvatska.
Korištenje dronova uvelike pomaže u svim segmentima vatrogasnih aktivnosti, olakšava vatrogascima rad i omogućuje im veću fleksibilnost, ali i sigurnost na intervencijama.
 
„DVD Ivanec u službi je građanima Ivanca već više od 130 godina. Uz iznimno motivirane i predane vatrogasce, jednako je važno i da tehnička opremljenost DVD-a bude na visokoj razini, to više što DVD Ivanec svakodnevno bdije nad sigurnošću građana i njihove imovine na cijelom gradskom području od gotovo 100 km2. Prednosti moderne tehnologije poput ovog doniranog drona višestruke su za vatrogasnu djelatnost jer im omogućuju brzinu, funkcionalnost ali i veću sigurnost u obavljanju svog posla, pogotovo kad je riječ o velikim i ozbiljnijim intervencijama, a osobito onima koje bez drona ne bi bilo moguće obaviti, prvenstveno tu mislim na one na teško pristupačnim šumskim područjima Ivančice. Zahvaljujem se Telemachu Hrvatska na ovoj vrijednoj donaciji i siguran sam da je ovaj novi dron došao u prave ruke naših hrabrih DVD-ovaca“, izjavio je Milorad Batinić, gradonačelnik Grada Ivanca.
Uoči preuzimanja donacije, vatrogasci DVD-a Ivanec imali su općenitu virtualnu, a potom i terensku edukaciju u Jastrebarskom kako bi učinkovitije upravljali dronom kada im zatreba, u organizaciji Telemacha Hrvatska i u suradnji s partnerom ''Geomatikom Smolčak''.

„Naše Društvo uz redovne intervencije, kojih je u prosjeku 56 godišnje, odrađuje i usluge te pomaže kada treba učiniti nešto korisno za lokalnu zajednicu i naše susjede iz ulice ili kvarta. Tim akcijama, tijekom kojih vježbamo za intervencije i usavršavamo timski rad, redovno se educiramo i usavršavamo kako bi uvijek bili na razini zadatka. Zahvaljujemo se Telemachu Hrvatska na ovoj vrijednoj donaciji drona i mobilnog uređaja koji će sasvim sigurno značajno poboljšati naš rad„ rekao je Zoran Petrinjak, predsjednik DVD-a Ivanec. 
 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb