{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Telemach hrvatska
Telemach hrvatska
POVRATAK NA OBJAVE ZA MEDIJE

15.04.2021 15:13:56

Donacija drona Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Karlovca za nadolazeću protupožarnu sezonu

JVP Karlovac jedna je od čak 10 vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska donirati dron i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji

Javna vatrogasna postrojba Grada Karlovca u nadolazeću protupožarnu sezonu ulazi uz dodatak moderne tehnologije. Naime, Telemach Hrvatska danas im je službeno uručio donaciju drona i mobilnog uređaja za upravljanje dronom.
 
JVP Karlovac jedna je od čak 10 vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima će Telemach Hrvatska donirati dron i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji, nakon javnog natječaja. Ta je telekomunikacijska kompanija napravila dodatan iskorak u svom dugogodišnjem društveno odgovornom projektu te umjesto dosadašnjih pet dronova, ove godine donira dvostruko više uređaja. Time je ukupno, od početka provedbe projekta 2017. godine, donacijom 25 dronova pomogla u zaštiti čak četvrtine područja Hrvatske.

„Protekla 2020. bila je drugačija na puno načina, no bez obzira na izazove koje je donijela, nastavili smo s dodatnim ulaganjem u naše društveno odgovorno poslovanje i zaštitu okoliša. Tako smo i četvrtu godinu ponosan partner vatrogascima u zaštiti prirodnih ljepota ali i sigurnosti imovine i ljudi. Vjerujemo kako će donirani dron značajno pomoći Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Karlovca u daljnjoj zaštiti građana i imovine.“, rekla je Andrea Šalinović, BTL i event koordinatorica u Telemachu Hrvatska.
Korištenje dronova uvelike pomaže u svim segmentima vatrogasnih aktivnosti, olakšava vatrogascima rad i omogućuje im veću fleksibilnost, ali i sigurnost na intervencijama.

„Javna vatrogasna postrojba Grada Karlovca produžena je ruka svih građana Karlovca. Vatrogasna djelatnost koju obavlja vatrogasna postrojba je stručna i humanitarna te od interesa ne samo za područje Karlovca i Karlovačke županije već i za cjelokupnu Hrvatsku. Vatrogasci su naši sugrađani koji su nam u svakom trenutku na raspolaganju za hitne intervencije, od požara, poplava, prometnih nezgoda do svih drugih nepogoda u kojima se možemo naći. Brzina njihovih reakcija je iznimno važna, stoga će vrijedna donacija drona Telemacha Hrvatska biti izniman doprinos njihovom svakodnevnom radu.“, izjavio je Damir Mandić, gradonačelnik Karlovca.

Uoči preuzimanja donacije, vatrogasci JVP-a Karlovac imali su općenitu virtualnu, a potom i terensku edukaciju u Karlovcu kako bi učinkovitije upravljali dronom kada im zatreba, u organizaciji Telemacha Hrvatska i u suradnji s partnerom ''Geomatika Smolčak''.

„Zahvaljujemo Telemachu Hrvatska na vrijednoj donaciji. Donirani dron uvelike će nam pomoći u našem poslu posebice u nadzoru teško dostupnog terena iz zraka, a što je za područje Karlovca vrlo specifično zbog čestih poplava s kojima se na ovom području susrećemo. Dodatno se zahvaljujemo i na održanim edukacijama jer su nam uvelike pomogli u pripremi i obuci vatrogasaca za korištenje drona u budućnosti.“, rekao je Miroslav Rade, zapovjednik JVP-a Karlovac.

Telemach Hrvatska jedna je od vodećih telekomunikacijskih kompanija u Hrvatskoj te dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi, u sklopu koje u Hrvatskoj posluju još i televizija i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV te portal dnevnik.hr.
 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb