26.03.2021 15:09:12

U Petrinji održan prvi Telemach Dan sporta

Telemach Hrvatska najavio sponzorstvo ovogodišnjeg izdanja Plazma Sportskih igara mladih i nastavak ulaganja u projekte usmjerenih na dobrobit djece i mladih

Više od 200 osnovnoškolaca iz Petrinje i okolice okupilo se danas u Petrinji na natjecanju u graničaru i atletici, na prvom Telemach Danu sporta. Prvi je to jednodnevni sportsko-edukativni događaj, od ukupno 25 planiranih natjecanja u tim disciplinama koje sponzorira Telemach Hrvatska, a u sklopu Plazma Sportskih igara mladih.
Telemach Hrvatska ovim sponzorstvom još snažnije nastavlja ulagati u projekte usmjerene na dobrobit djece i mladih, i to nakon što je kompanija postala dio United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u jugoistočnoj Europi, te predstavila novi vizualni identitet i modernizirala ponudu za korisnike.

– Podrškom ovogodišnjim Plazma Sportskim igrama mladih želimo dodatno skrenuti pozornost na poticanje djece na bavljenje sportom jer, usto što time usvajaju zdrave životne navike, tako uče o važnim vrijednostima kao što su timski duh i uvažavanje drugih, kako bi jednog dana odrasli u odgovorne pojedince u društvu. Ovo je prvi projekt koji smo podržali od kada smo dio obitelji United Grupe te ćemo i u nadolazećem razdoblju aktivnosti usmjeriti upravo na djecu i mlade – rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

Briga za zajednicu važan je segment poslovanja ove kompanije, kako bi svojim djelovanjem i podrškom ostavila pozitivan trag u zajednici. Kroz projekte kao što su Sportske igre mladih i daljnjim razvojem društveno odgovornog poslovanja, nastavlja se najavljeni investicijski  zamah Telemacha Hrvatska i matične kompanije United Grupe. Naime, pod novim brendom, kompanija je usmjerena na razvoj najviše kvalitete usluge, proizvoda i mreže kako bi svojim korisnicima pružili najbolju vrijednost za novac.
U sklopu manifestacije Plazma Sportske igre mladih ove će se godine održati više od 250 turnira u deset sportskih disciplina, više od 25 jednodnevnih sportsko-edukativnih događanja u sklopu Telemach Dana sporta kao i državna i međunarodna završnica u Splitu te svečana otvaranja i zatvaranja Igara.