21.01.2021 15:10:00

Mobastična rasprodaja Xiaomi mobitela u Tele2

Odlični Xiaomi mobiteli sniženi i do 50 posto uz odabir najpovoljnije neograničene tarife RASPALI ili EKIPNA uz BEZBROJ GB

Uskoči u novu godinu s novim mobitelom jer je početak godine idealno vrijeme za neke nove odluke i promjenu starih navika. Ako već dulje tražiš novi mobitel ili ti postojeći više ne pruža jednako dobro iskustvo korištenja u odnosu na novije uređaje, požuri u Tele2, gdje te čeka „mobastična“ rasprodaja odličnih Xiaomi uređaja.

Odabirom tarife RASPALI ili EKIPNA uz BEZBROJ GB ulovi jedan od četiri odlična Xiaomi uređaja po cijenama sniženima čak i do 50 posto. Redmi Note 9, Poco X3, Mi 10T ili Mi 10T Lite čekaju te u najbližim Tele2 poslovnicama i Tele2 webshopu. Stoga već danas odaberi jedan od ovih uređaja za sebe ili bližnje po izvrsnoj cijeni, uz neograničeno surfanje, tipkanje i razgovore na najpovoljnijoj tarifi na tržištu.

Ova ponuda oduševit će posebno one sklonije umjetničkoj fotografiji i bilježenju iznimnih životnih trenutaka. Razlog je tomu to što su čak tri ponuđena mobilna uređaja opremljena četverostrukim digitalnim fotoaparatom uz LED bljeskalicu i selfie kamere izvrsnih karakteristika. Stoga će Poco X3, Mi 10T ili Mi 10T Lite biti glavni okidači za buđenje vaše kreativnosti ispred i iza mobilnog aparata.

Dodatno iznenađeni svakako će biti obožavatelji velikog broja fotografija i mobilnih aplikacija jer su svi ponuđeni uređaji, osim modela Redmi Note 9, obogaćeni s čak 128 GB interne memorije. Za koji god se proizvod odlučili, kvaliteta je zajamčena, a ponuda ograničena, stoga što prije provjerite dostupnost svojeg favorita.

Uz mobilne uređaje odličnih karakteristika za beskrajne razgovore nema brige jer tu su baterije jakih kapaciteta koje će vam pružiti iskustvo pričanja i tipkanja daleko od punjača. A da bi sigurnost vaših poruka i drugih sadržaja bila zajamčena, pobrinut će se čitač otiska prsta, koji će biti vaš glavni zaštitnik od očiju znatiželjnih ukućana.

Pusti brige i priušti si beskrajno veselje s novim mobitelom jer uz kompaniju Telemach Hrvatska, koja na tržištu i dalje posluje pod brendom Tele2, nema ograničenja.