Chat with us, powered by LiveChat EUR

{{(line.packageMonthlyFeeAllowance > 0 && fn.isLineAllowance(line)) ? line.packageMonthlyFeeAllowance.format() : line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

{{model.currency === 'HRK' ? 'kn' : 'EUR'}}/mj prva 3 mjeseca

{{model.currency === 'HRK' ? 'kn' : 'EUR'}}/mj nakon 3 mjeseca

Ugovorna obaveza: 24 mj

{{model.currency === 'HRK' ? 'kn' : 'EUR'}} odmah

{{model.currency === 'HRK' ? 'kn' : 'EUR'}} odmah

Mjesečni trošak {{fn.getAllowanceDurationSuffix(model.grandTotalAllowanceDuration)}}: {{model.grandTotalAllowanceMonthlyFee.format()}} {{model.currency === 'HRK' ? 'kn' : 'EUR'}}/mj

{{fn.isNew() ? '* ' : ''}}Mjesečni trošak{{model.grandTotalMonthlyFee != model.grandTotalAllowanceMonthlyFee ? " " + fn.getMonthlyFeeAllowanceSuffix(model.grandTotalAllowanceDuration) : ""}}: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} {{model.currency === 'HRK' ? 'kn' : 'EUR'}}/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} {{model.currency === 'HRK' ? 'kn' : 'EUR'}}

* Gore navedene cijene su informativnog karaktera.

* Pretplatnik ostvaruje ili može ostvariti pravo na povoljniju mjesečnu naknadu za ugovorene dodatne priključke na paketima Start, Top i Unlimited za koje ima sklopljen ugovor uz obvezno trajanje od 24 mjeseca.

* Prilikom kupnje uređaja u kombinaciji s aktivacijom novog broja, dio cijene uređaja plaćate odmah, a ostatak do punog iznosa plaćate u mjesečnim ratama.

Nisi dobio kod? Pošalji ga ponovo.

Za ostvarivanje ove ponude ispuni kontakt formu i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.

odaberi razdoblje za prijenos broja

Svi osobni podaci moraju odgovarati podacima s osobne iskaznice.

Potvrdite svoju punoljetnost

Naziv mjesta stanovanja i adresa trebaju biti kao na važećoj osobnoj iskaznici.

Navedene podatke ćemo koristiti za pripremu ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u druge svrhe. Informacije o obradi Vaših osobnih podataka.

Osobni podaci

Adresa za dostavu

SIM kartica će biti dostavljena na sljedeću adresu.

Dostava će biti izvršena na adresu s važeće osobne iskaznice.

Kontakt email

Pročitao/la sam Izjavu o zaštiti osobnih podataka Telemach Hrvatska d.o.o.
Potvrđujem da su svi podaci, uključujući OIB, navedeni na Zahtjevu valjani i istiniti.
Nakon prijenosa broja u Telemach mrežu podaci korisnika: ime, prezime, adresa stanovanja i OIB smatrat će se registriranim.

Mjesečno trošak:

Odmah plaćaš uređaj:

{{model.totalProductFee._installmentEUR.format()}} EUR/mj / {{model.totalProductFee._installmentHRK.format()}} KN/mj

{{model.totalProductFee._upfrontEUR.format()}} EUR / {{model.totalProductFee._upfrontHRK.format()}} KN

18.01.2021 13:40:00

Telemach Hrvatska započeo s uvođenjem novog vizualnog identiteta na prodajna mjesta

Novi vizualni identitet prva je od novosti kojima novoimenovana kompanija započinje s investicijama najavljenima u Hrvatskoj. Uz značajno ulaganje kojima će unaprijediti izgled svojih prodajnih mjesta, Telemach Hrvatska najavio je velike investicije u razvoj mreže, do 230 milijuna eura u mobilnu i fiksnu mrežu. U prvim danima 2021. i tim je povećan za 50 novih zaposlenika.

Prodajna mjesta Telemacha Hrvatska od danas imaju novi izgled i identitet koji objedinjuje vrhunsku tehnologiju i moderan dizajn. Početak je to ovogodišnjeg investicijskog zamaha domaćeg telekoma te korisnici i posjetitelji prve dojmove već mogu provjeriti na nekoliko preuređenih prodajnih mjesta u Zagrebu, Samoboru i Đakovu. U sljedećih nekoliko tjedana novi izgled i stil zaživjet će i na drugim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Naime, United Grupa, matična kompanija Telemacha Hrvatska, uvodi nov, uzbudljiv look & feel na sva prodajna mjesta telekoma unutar grupe. U sklopu United Grupe u Hrvatskoj, uz Telemach Hrvatska, posluju televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV kao i portal dnevnik.hr.

Uvođenje novog vizualnog identiteta još je jedan korak u reorganizaciji i transformaciji poslovanja, nakon što je Tele2 prošle godine preuzela United Grupa te je uslijedila promjena imena kompanije u Telemach Hrvatska, dok će novi brend i vizualni identitet biti predstavljeni tijekom prve polovice ove godine.

– Novi koncept prodajnih mjesta odražava našu strast da korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo, a ujedno jasno poručuje da postavljamo trendove u svojoj industriji, poštujući najviše standarde kvalitete usluge i proizvoda. Naime, pri ulasku u preuređeno prodajno mjesto korisnici odmah doživljavaju najvažnije iz ponude, i to u ugodnom okruženju jer ih dočekuju prirodni i industrijski elementi, poput drvenog namještaja, digitalnih zaslona i LED rasvjete, usklađeni u elegantnom i otvorenom rasporedu prema najnovijim trendovima u dizajnu. Također, ovakav otvoreni format prodajnim savjetnicima olakšava pristup korisnicima i bolju interakciju s njima, omogućujući im da još više unaprijede korisničko iskustvo – izjavio je Mislav Galler, glavni direktor za prodaju u Telemachu Hrvatska.

Iz Telemacha Hrvatska ističu da je to tek prva u nizu investicija i novosti koje korisnici mogu očekivati u 2021. godini. Podsjećaju, naime, na najavljeno ulaganje do 230 milijuna eura, što predstavlja jednu od najvećih stranih investicija u Hrvatskoj.

Dio je to petogodišnjeg plana sa 130 milijuna eura ulaganja u modernizaciju mobilne mreže, i to u proširenje pokrivenosti, poboljšanje kvalitete i uvođenje ultrabrze 5G tehnologije. Dodatnih 100 milijuna eura uložit će se u izgradnju najsuvremenije optičke mreže koja će privatnim i poslovnim korisnicima omogućiti ultrabrzi širokopojasni internet po brzinama do 10 gigabita. Time će ujedno transformirati poslovanje iz operatora usmjerenog na jedan segment u potpuno konvergiranu kompaniju koja korisnicima pruža visokokvalitetne telekomunikacijske usluge i vrhunsko korisničko iskustvo.

Takav poslovni uzlet ponajviše će se zasnivati na stručnim i motiviranim zaposlenicima te stoga iz Telemacha Hrvatska poručuju da, bez obzira na sve javnozdravstvene i gospodarske okolnosti u 2020. godini, nisu mijenjali pogodnosti za zaposlenike kao ni usporili uzlazne brojke u njihovu broju. Naime, 2020. završili su s 422 zaposlena, a u prvih nekoliko dana 2021. već su povećali tim za 50 kolega. Nastavak pozitivnih poslovnih trendova očekuju i dalje jer u digitalizaciji vide okosnicu ubrzanog gospodarskog napretka Hrvatske.