{{model.error.title}}

{{model.error.message}}

Vaša košarica je prazna.

paket {{fn.getLineNumber($index)}} broj

{{line.packageTitle}}
  • {{fn.formatBulletItem(bulletItem)}}
{{line.totalPackageMonthlyFee.format()}}

kn/mj

broj

{{line.maskedMsisdn}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.supertitleText}}

{{cartItem.titleText}}

{{cartItem.installmentValue.format()}}

kn/mj

{{cartItem.upfrontFee.format()}}

kn odmah

Poklon

Osiguranje zaslona

{{line.items[0].screencareFee.format()}}

kn/mj

Ukupno:

{{line.totalMonthlyFee.format()}}

kn/mj

{{line.totalUpfrontFee.format()}}

kn odmah

Mjesečni trošak: {{model.grandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj

Odmah plaćaš: {{model.grandTotalUpfrontFee.format()}} kn

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} broj uz paket

SMS kod bit će poslan na upisani broj.

{{model.error}}

Produljenje pretplate moguće je samo uz kupovinu uređaja. Za promjenu paketa posjetite aplikaciju Telemach.

Nazad
{{model.userType === 'Business' ? 'Odaberite' : 'Odaberi'}} svoj novi broj
Nazad

Podaci o prijenosu broja

vrijeme za prijenosa broja


Nazad
Upit za ponudu

Narudžba je neobvezujuća i nakon ispunjavanja potrebnih podataka kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik za sve dodatne informacije koje Vas zanimaju te za finalizaciju upita.


{{fn.getPersonalDataTitle()}}

osobna iskaznica

Prednja strana osobne iskaznice

stražnja strana osobne iskaznice

Kopija osobne iskaznice potrebna nam je u svrhu identifikacije prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

dokumentacija

{{fn.getDocumentTitle()}}

{{fn.getContactTitle()}}

Privole

{{error}}

Navedene podatke ćemo koristiti u vezi ponude prilagođene tebi te se neće koristiti u drugu svrhu. Izjava o zaštiti podataka Telemach.

Nazad

Dostava računa


Adresa na koju želim primati račune

Adresa dostave


Kontakt broj mobitela

Adresa korištenja usluge

Način plaćanja

Podaci o vlasniku kartice


Sukladno otplatnom planu za kupnju uređaja prva rata bit će naplaćena na mjesečnom računu te nema potrebe plaćanja prilikom narudžbe.
PDV uključen u cijenu.
Bez troškova dostave.


{{error}}
Nazad

Način plaćanja

kontakt podaci

Podaci o vlasniku kartice


PDV uključen u cijenu.


{{model.error}}

Mjesečno trošak: {{model.deviceGrandTotalMonthlyFee.format()}} kn/mj.

Odmah plaćaš uređaj: {{model.deviceGrandTotalUpfrontFee.format()}} kn

{{model.itemsCount}}
Društveno odgovorno poslovanje te odgovornost prema zajednici i okolišu važan je segment poslovanja u Telemach Hrvatska.

Zaštita okoliša

Zaštita okoliša

DRONacija 

Telemach Hrvatska još od 2017. godine, umjesto kupnje božićnih darova poslovnim suradnicima, sva sredstva usmjerava u donacije bespilotnih letjelica, odnosno dronova, vatrogasnim postrojbama. Od početka projekta donirano je ukupno 25 dronova za 25 vatrogasnih postrojbi diljem Hrvatske s ciljem unapređivanja sigurnosti naših heroja vatrogasaca te smo pokazali kako tehnologija može služiti ekologiji. Dronovi pomažu ranom otkrivanju mjesta požara i praćenju napretka s udaljene lokacije te pružanju pomoći Wi-Fi komunikacijskim kanalima osoblju na kopnu. Na neka mjesta do kojih bi vatrogascima trebalo i više od pola sata dronovi mogu stići za nekoliko minuta i tako znatno umanjiti negativne posljedice požara na okoliš. 

Možda su u šumi 

Vođeni idejom da su zaštita i obnova okoliša te ulaganje u zajednicu jedni od temeljnih stupova društveno odgovornog ponašanja Telemach Hrvatska, gotovo polovica naših zaposlenika uputila se u listopadu 2019. u šumu pokraj Vrbovskoga kako bi dobrovoljno pošumljavali područje nastradalo u zimskim vremenskim nepogodama. Uz podršku glazbenika i umjetnika Damira Martinovića Mrleta te pomoć zaposlenika Hrvatskih šuma, naši su zaposlenici posadili 3000 sadnica smreke kojima su obnovljena dva hektara šume. 

Vraćanje zajednici

Vraćanje zajednici

Volontiranje

Povodom obilježavanja obljetnica početka poslovanja, naši su zaposlenici su nekoliko godina sudjelovali u volonterskim akcijama kako bi uljepšali svakodnevicu onima kojima je to potrebno. U volonterskim akcijama ranijih godina pomogli smo: 

- Dječjem vrtiću „Grigor Vitez“ u Zagrebu (2013.) 
- Centru za rehabilitaciju Zagreb, podružnici Sloboština (2014.) 
- Centru za autizam Zagreb (2016.) 
- Centru za odgoj i obrazovanje Lug (2017.) 
Domu za odgoj djece i mladeži Karlovac, Osnovnoj školi i Dječjem vrtiću „Banija“ (2018.) 

Božićne donacije 

Zaposlenici Telemach Hrvatska tradicionalno kupuju božićne darove potrebitima. U suradnji s društvom Crvenog križa Delnice, 2019. godine prikupili smo darove za stotinjak starijih i nemoćnih štićenika Crvenog križa. Djelatnici Crvenog križa od svakog od njih prikupili su želje što im nedostaje ili što bi im uljepšalo blagdane, a zaposlenici su zatim osobno svakom štićeniku kupili željeni dar. U suradnji s Domom za djecu i mladež Karlovac, 2018. godine pripremili smo darove za osamdesetak njegovih štićenika, a godinu prije kupovali smo darove djeci štićenicima Doma za djecu i mladež Lug.    

Ostalo

Ostalo

Ravnopravnost  

U Telemach Hrvatska snažno promičemo jednake mogućnosti za sve te provodimo niz dugoročnih mjera kojima potičemo rodnu ravnopravnost na radnom mjestu. Ponosni smo član Saveza za rodnu ravnopravnost na radnom  mjestu i potpisnik Povelje o raznolikosti. Osim o rodnoj ravnopravnosti, vodimo računa i o ravnoteži privatnog i poslovnog života te smo tijekom 2019. godine uveli mogućnost rada od kuće do četiri dana mjesečno. Jednake mogućnosti za sve osiguravamo i kada su u pitanju naši korisnici. Zato smo prilagodili svoja prodajna mjesta potrebama osoba s invaliditetom, i to linijama vodiljama na podu te postavljanjem stalaka s pisanim informacijama o proizvodima i cijenama u razini očiju osobe koja je u invalidskim kolicima. 

Zaštita djece 

Svoju obvezu podizanja svijesti o opasnostima koje dolaze uz napredak i korištenje digitalne tehnologije shvaćamo ozbiljno te smo jedan od potpisnika Povelje o sigurnosti djece  na internetu. Uz nas, povelju su potpisali ostali operatori elektroničkih komunikacija, Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Centar za nestalu i zlostavljanu djecu. Centar za sigurniji Internet (CSI) okupio je sve potpisnike i organizirao obilježavanje Dana sigurnijeg Interneta. Od 2015. godine surađujemo s međunarodnom zakladom Reach for Change te kroz tu suradnju podržavamo projekte društvenih poduzetnika koji su usmjereni na rješavanje nekih od najvećih problema s kojima se suočavaju djeca.  

Podrška tijekom pandemije COVID-a 19

Podrška tijekom pandemije COVID-a 19

Nastava na daljinu 

Prvi korak prema korisnicima bio je zbrinuti one najmlađe – školarce. Svim nastavnicima i učenicima koji su korisnici Telemach Hrvatska, a ne sudjeluju u programu Škola za život, omogućen je besplatan pristup nastavnim sadržajima na CARNetovoj mreži. Tako besplatno mogu surfati koristeći se sadržajima kao što su Loomen, učilica.hr, škole.hr, e-dnevnik, upisi.hr i ostali nastavni sadržaji unutar CARNetove mreže, ali i besplatno streamati aplikaciju HRTi kako bi i ondje mogli pratiti nastavu na daljinu. Uz to, od 20. ožujka svima koji su obuhvaćeni programom Škola za život omogućili smo dodatnih 5 GB podatkovnog prometa svakih sedam dana. To će trajati sve dok je na snazi održavanje nastave na daljinu. Usto, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i UNICEF-om osigurali smo dodatnih 500 SIM kartica za ranjive skupine djece iz 52 škole diljem Hrvatske za cijelo vrijeme trajanja nastave na daljinu, kako bismo podržali njihovo školovanje u okolnostima pandemije koronavirusa. 
 

Hrvatski Crveni križ 

Zajedno s korisnicima udružili smo snage i u posebnoj donatorskoj akciji prilikom online kupnje bonova, u kojoj smo prikupili više od 60 tisuća kuna za donaciju Hrvatskom Crvenom križu. Zahvalili smo tako hrabrim volonterima HCK-a na njihovoj nesebičnosti i velikom trudu dok proteklih tjedana neumorno obilaze i pomažu ugroženim i nemoćnim građanima diljem Hrvatske zbog posljedica pandemije koronavirusa, ali i potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu. Hrvatski Crveni križ donaciju će namijeniti za kupnju i distribuciju paketa hrane osobama lošijeg socijalnog stanja, starijim i nemoćnim osobama, samcima ili obiteljima s nižim primanjima kao i korisnicima pučkih kuhinja i socijalnih samoposluga društava Crvenog križa na području cijele Hrvatske. Paket pod nazivom „Vaš dar za pravu stvar“ sastoji se od prehrambenih namirnica za dvije osobe kao što su sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina i slično, a koje su dostatne za dva tjedna. 
 

Dron za JVP Zagreb 

Nakon nedavnog razornog potresa u Zagrebu, Telemach Hrvatska je pomogao i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zagreb donacijom još jedne bespilotne letjelice i mobilnog telefona za korištenje tog drona. Naime, Telemach Hrvatska je u sklopu svoje višegodišnje akcije DRONacija toj vatrogasnoj postaji već donirao dron, no uređaj je nastradao u zahtjevnim aktivnostima nakon potresa. Na taj način vatrogasci su se mogli nastaviti koristiti svim prednostima moderne tehnologije u svakodnevnim aktivnostima i time brže pomagati građanima. 
 

Doprinos United Group 

United Grupa, u čijem je vlasništvu Telemach Hrvatska, u duhu solidarnosti zbog borbe s pandemijom bolesti COVID-19, donirala je medicinsku opremu i novac u ukupnoj vrijednosti od 3 milijuna dolara za sedam zemalja regije u kojima posluje. Za Hrvatsku je naručena oprema vrijedna 500.000 dolara, odnosno 3 i pol milijuna kuna. Cjelokupna medicinska oprema naručena je i plaćena 15. ožujka, a na organizaciji isporuke UG je radio s vladama u regiji.

 
telemach.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice telemach.hr slažete se s korištenjem kolačića.
Za nastavak pregleda i korištenja web stranice telemach.hr kliknite na gumb